المقادير:
2كاس سكر
1.5 كاس ونصف زيت
طحين حسب الحاجة
3ملاعق فانيلا+4 باكنج بودر
5 بيضات +مربى اي نوع
بشر ليمونة+ملعقة كبيرة عصير ليمون
المبروشة بالصور
الطريقة:
نضع البيض والزيت والباكنج بودر والفانيلا وبشر وعصير الليمون والسكر ونخلطها جيداً حتى تصبح مثل الكريمة
ثم نضيف الطحين حتى تتكون لدينا عجينة قابلة للفرد ثم نقسم العجينة الى قسمين قسم صغير وقسم كبير
نضع القسم الاكبر في الصينية ونفرده جيدا ثم نفرد المربى فوق العجينة ثم نضع على القسم الاصغر طحين
ونعجنه جيدا حتى تصبح لدينا جامدة ثم نبشر العجينة فوق المربى في مبشرة الليمون ,ثم نضعه في الفرن بدرجة حرارة متوسطة الى ان تنضج .



لأى سؤال او معلومة عايزة تعرفيها بخصوص الموضوع اتركى سؤالك فى تعليق واحنا هيسعدنا الاجابة عليكى بأقصى سرعة موقع عالم ستات وبنات

2 تعليقات

  1. شكرا ليكم على طريقة المبروشة السهلة دى
    بس المربى اللى بنحطها بيكون نوعها ايه

    ردحذف
  2. مشكورة يا جميل على مرورك وبالنسبة لنوع المربى اللى بتتعمل بيه المبشورة فيفضل تكون بالفراولة او التفاح واتمنى ان الوصفة تعجبك

    ردحذف

إرسال تعليق

أحدث أقدم