عمل التورتة , طريقة التورتة , طريقة عمل التورتة , التورتة للشيف حسن , التورتة الاسفنجية , تزين التورتة , طريقة عمل الكيك
تورتة الشيف حسن بالشرح والصور
المقادير لعمل التورتة
اولا مقادير الكيكة الاسفنجية
 ناتى ب 10بيضات/250جم سكر/350جم دقيق/ذرةفانيليا/1م.ك بيكنج بودر/50جم كاكاوخام
لحشوتورتة الفواكة
:فواكة مشكلة مقطعة فريش اوكمبوت/كريم شانتية مخفوق/
لحشوتورتة الشيكولاتة
كريم شانتية شيكولاتة /مكسرات / للوجه شيكولات ميروار
طريقةعمل التورتة الشيف حسن كمال
نخفق السكر + البيض + الفانيليا حتى يصبح كريمى جدا ويتضاعف حجمة3 مرات
نقسم هذاالخليط  ونعمل نصفة ابيض ونصفه التانى شيكولاتة
نضع خليط الدقيق والبودروالكاكاوعلى نص والدقيق والبودرعلى النص التانى
نقلب برفق من تحت لفوق ونضعهما فى صينيتين وندخلهم الفرن 180ومانفتح عليهم قبل 1/2ساعة
ثم نبردها ونبدا نحشيها ونذوقهاحسب الذوق والف هنا

- مكياج عيون بالخطوات لعيون احلى من عيون هيفا ونانسي



تنحيف البطن بعد الولادة والحمل



لأى سؤال او معلومة عايزة تعرفيها بخصوص الموضوع اتركى سؤالك فى تعليق واحنا هيسعدنا الاجابة عليكى بأقصى سرعة موقع عالم ستات وبنات

1 تعليقات

  1. الكيكة الاسفنجية مش بيتحطلها لبن لية

    ردحذف

إرسال تعليق

أحدث أقدم