tag:blogger.com,1999:blog-7330557680038712952.post8696331006343773263..comments2023-05-10T13:00:21.829+03:00Comments on موقع عالم ستات وبنات: طريقة عمل العوامة المقرمشة بالصور فى 5 دقائق فقطasma ellabidyhttp://www.blogger.com/profile/12113871453428768938noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-7330557680038712952.post-81698452471602457092013-07-29T10:23:13.586+03:002013-07-29T10:23:13.586+03:00هادي منعملها ب5 دقائق فقط ..هادي منعملها ب5 دقائق فقط ..Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7330557680038712952.post-87250726796636545582013-05-25T13:08:31.736+03:002013-05-25T13:08:31.736+03:00يمكن استبدال النشا ببطاطس واحدة فقط مسلوق جيدا ومه...يمكن استبدال النشا ببطاطس واحدة فقط مسلوق جيدا ومهروسة وهذا يجعلها مقرمشة<br />كمان لما نقلي الزلابية كلها مرة وبعدين نقليها مرة تانية قبل وضعها باشربات بيسهل عملية القلي ويخليها مقرمشةAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7330557680038712952.post-3684535506136345452013-01-05T16:43:53.570+03:002013-01-05T16:43:53.570+03:00مشكورة يا جميل على مرورك وبالنسبة للعجينة لاتكون س...مشكورة يا جميل على مرورك وبالنسبة للعجينة لاتكون سائلة تمام ولا تكون صلبة لازم تكون مرنة ولينة وليست سائلة asma ellabidyhttps://www.blogger.com/profile/12113871453428768938noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7330557680038712952.post-45474973604927122802013-01-05T14:10:27.027+03:002013-01-05T14:10:27.027+03:00شكرا على الوصفه بس هل بتكون العجينه عند عمله مرنه ...شكرا على الوصفه بس هل بتكون العجينه عند عمله مرنه ام متماسكه<br />Anonymousnoreply@blogger.com