هاتي صدور فراخ واغسليها كويس أوي وقطعيها مكعبات صغيره
قطعي عليها بصلة متوسطة وطماطماية مكعبات وتبليها بالملح والفلفل والبهارات وورق اللورو
أو أي توابل انتي بتفضليها
أو أي توابل انتي بتفضليها
حطيها على النار
سيبي النار عالية لحد ما تغلي
سيبي النار عالية لحد ما تغلي
بعد كده هدي عليها النار
ماتحطيش ميه لأن البصل والطماطم والفراخ هينزلوا المية بتاعتهم
ماتحطيش ميه لأن البصل والطماطم والفراخ هينزلوا المية بتاعتهم
هاتي حلة تانية شوحي فيها بصلة صغيره مع حتة زبدة وشوية زيت ذرة صغيرين
ضيفي الرز وتكوني ناقعاه شوية في الميه وكمان ضيفي التوابل
ملح وفلفل ونعناع وقرفة وكركم
قلبيه كويس مع البصلة في الزبده
لحد ماياخد لون دهبي فاتح
ملح وفلفل ونعناع وقرفة وكركم
قلبيه كويس مع البصلة في الزبده
لحد ماياخد لون دهبي فاتح
بعد كده بضيف نصف كمية صدور الفراخ اللي على النار وبحط له شوربة فراخ كنت سلقاها قبل كده
وده الرز بعد مااستوى
وده الشكل النهائي ليه
موضوعات مشابهة
منال العالم مطبخ - منال العالم بيتزا- منال العالم طريقة عمل البسبوسة - منال العالم طريقة عمل الكنافة - منال العالم طريقة ام على - منال العالم طريقة عمل البيتزا - منال العالم طريقة عمل القطايف - منال العالم طريقة عمل الكبسة - منال العالم طريقة عمل
لأى سؤال او معلومة عايزة تعرفيها بخصوص الموضوع اتركى سؤالك فى تعليق واحنا هيسعدنا الاجابة عليكى بأقصى سرعة موقع عالم ستات وبنات
منال العالم مطبخ - منال العالم بيتزا- منال العالم طريقة عمل البسبوسة - منال العالم طريقة عمل الكنافة - منال العالم طريقة ام على - منال العالم طريقة عمل البيتزا - منال العالم طريقة عمل القطايف - منال العالم طريقة عمل الكبسة - منال العالم طريقة عمل
لأى سؤال او معلومة عايزة تعرفيها بخصوص الموضوع اتركى سؤالك فى تعليق واحنا هيسعدنا الاجابة عليكى بأقصى سرعة موقع عالم ستات وبنات
إرسال تعليق