المقادير :
* نصف كيلو فراخ فيليه علشان
* كوب ونصف زبادى
* ربع كوب خل
* عصير 4 ليمونات
* اربع فصوص ثوم مفرومين
ثلين كوب زيت
* واحدة حبة فلفل رومى شرائح
* واحدة حبة بندورة كبيرة مقطعة مكعبات
* ملح وفلفل
* أرز مفلفل
* عيش مقطع مكعبات
* لوز وبندق مسلوقين ومقشرين
* قليل من المرقة
مقادير الصوص :
* ملعقة كبيرة مايونيز
* ملعقه كبيرة طحينة
* ليمونه
* ملعقة كبيرة خل
* ملح وفلفل
طريقة التحضير:
مقادير الصوص :
* ملعقة كبيرة مايونيز
* ملعقه كبيرة طحينة
* ليمونه
* ملعقة كبيرة خل
* ملح وفلفل
طريقة التحضير:
* تقطع الفراخ الى شرائح رفيعة
* ثم نخلط مقادير النقع مع بعض "الزبادى والليمون والخل والملح والفلفل والزيت "
* ونقلب الفراخ فيهم كويس ونغطيهم ونسيبهم على قد مانقدر
* ثم نطلعهم وعلى نار عاليه نقلب الفراخ لحد ماتنشف كل السوائل اللى فيها نروح ضايفين فلفل رومى شرائح وبندورة جامده مكعبات ونقلب جيداً
* وندبل الخضار كويس بعدين نضيف ملعقة خل كبيرة ونطفى النار ونقلب ونغطى دلوقتى نحمر العيش
* ونحمر المكسرات جيداً
* نجهز الصوص ونخلط المايونيز والطحينة
* نضيف الخل والليمون والملح والفلفل ونضيف ماء حتى يصبح القوام لا سميك ولا خفيف
* نضع العيش فى الطبق ونسقيه بالمرق ونرش قليل من الصوص ونغطيه ونتركه يتشرب قليلا
* نضيف الأرز ونضيف الشاورما ونضيف الصوص والمكسرات وصحتين
।موضوعات مشابهة
الشاورما الشيف شربينى - طريقة عمل الشاورما الدجاج - طريقة عمل الشارما المصرية - طريقة عمل الشاورما على طريقة منال العالم - طريقة عمل الشاورما المنزلية - طريقة عمل شاورما الفراخ - طريقة عمل شاورما اللحم
لأى سؤال او معلومة عايزة تعرفيها بخصوص الموضوع اتركى سؤالك فى تعليق واحنا هيسعدنا الاجابة عليكى بأقصى سرعة موقع عالم ستات وبنات
* نصف كيلو فراخ فيليه علشان
* كوب ونصف زبادى
* ربع كوب خل
* عصير 4 ليمونات
* اربع فصوص ثوم مفرومين
ثلين كوب زيت
* واحدة حبة فلفل رومى شرائح
* واحدة حبة بندورة كبيرة مقطعة مكعبات
* ملح وفلفل
* أرز مفلفل
* عيش مقطع مكعبات
* لوز وبندق مسلوقين ومقشرين
* قليل من المرقة
مقادير الصوص :
* ملعقة كبيرة مايونيز
* ملعقه كبيرة طحينة
* ليمونه
* ملعقة كبيرة خل
* ملح وفلفل
طريقة التحضير:
مقادير الصوص :
* ملعقة كبيرة مايونيز
* ملعقه كبيرة طحينة
* ليمونه
* ملعقة كبيرة خل
* ملح وفلفل
طريقة التحضير:
* تقطع الفراخ الى شرائح رفيعة
* ثم نخلط مقادير النقع مع بعض "الزبادى والليمون والخل والملح والفلفل والزيت "
* ونقلب الفراخ فيهم كويس ونغطيهم ونسيبهم على قد مانقدر
* ثم نطلعهم وعلى نار عاليه نقلب الفراخ لحد ماتنشف كل السوائل اللى فيها نروح ضايفين فلفل رومى شرائح وبندورة جامده مكعبات ونقلب جيداً
* وندبل الخضار كويس بعدين نضيف ملعقة خل كبيرة ونطفى النار ونقلب ونغطى دلوقتى نحمر العيش
* ونحمر المكسرات جيداً
* نجهز الصوص ونخلط المايونيز والطحينة
* نضيف الخل والليمون والملح والفلفل ونضيف ماء حتى يصبح القوام لا سميك ولا خفيف
* نضع العيش فى الطبق ونسقيه بالمرق ونرش قليل من الصوص ونغطيه ونتركه يتشرب قليلا
* نضيف الأرز ونضيف الشاورما ونضيف الصوص والمكسرات وصحتين
।موضوعات مشابهة
الشاورما الشيف شربينى - طريقة عمل الشاورما الدجاج - طريقة عمل الشارما المصرية - طريقة عمل الشاورما على طريقة منال العالم - طريقة عمل الشاورما المنزلية - طريقة عمل شاورما الفراخ - طريقة عمل شاورما اللحم
لأى سؤال او معلومة عايزة تعرفيها بخصوص الموضوع اتركى سؤالك فى تعليق واحنا هيسعدنا الاجابة عليكى بأقصى سرعة موقع عالم ستات وبنات
إرسال تعليق