البقلاوة من الشيف حسن بالصور والخطوات خطوة خطوة من برنامج من كل بلد اكلة


200 ج باسترى كريم – 100 ج سيرب – 1/2 ك عجينة فيتاج – 100 ج فستق – 100 ج سمن سايح


الطريقة
نفرش دقيق ونفرد العجينة لدايرتين مقاس الصينية ادهن الصينية سمن ثم نضع اول دائرة وارفع الجناب ثم ادهن بالفرشاه بيض ثم اضع الكريم باتسير ونفردها كويس ثم نضع الدايرة التانية ونمسك الطروف فى بعض ثم بالسكينة نعمل مثلثات خفيفة من غير ما نقطعها ثم ندهنها كويس بالسمن وندخلها فرن متوسط الحرارة لمدة نص ساعه وبعد ماتطلع نسقيها بالسيرب التقيل


























Post a Comment

أحدث أقدم