الكنافة بالمانجة الشيف حسن كمال
طريقة عمل الكنافة بالمانجو طريقة عمل الكنافة بالكريمة طريقة عمل الكنافة بالصور طريقة عمل الكنافة النابلسية طريقة عمل الكنافة بالمهلبية طريقة عمل الكنافة المصرية طرقة عمل الكنافة الملفوفة طريقة عمل الكنافة بالكاستر طريقة عمل الكنافة بالقشطة بالصور طريقة عمل الكنافة الشعر طريقة عمل الكنافة الشامية طريقة عمل الكنافة للشيف حسن طريقة عمل الكنافة الشرقية
المقادير :-
التارت :-
250 جم كنافة مفرومة – 50 جم سمن
50 جم سكر بودرة
100 جم سيرب ثقيل
الحشو :-
150 جم باستيرى كريم
300 مل عصير مانجو
500 جم مانجو جامدة
طريقة التحضير :-
نحضر طبق ونضع به الكنافة ونضيف لها السمن السائح والسكر ونضعها فى صينية وندخلها
الفرن درجة حرارته 180 لمدة 25 دقيقة ….. بعد ما تطلع من الفرن نضيف لها السيرب
وبعدين نحضر طبق ونضع به الباسترى كريم والعصير ونقلبهم مع بعض ونضيفهم على
الكنافة وبعدين نضع قطع المانجو ونضيف عليهم العصير والباسترى كريم وندخلها الفرن تاخذ
جرتان وقدميها بالهنا والشفا.
الكنافة العثمانية للشيف حسن الكنافة العثمانى للشيف حسن كمال حلويات الشيف حسن طريقة عمل الكنافة العثمانية
طريقة عمل الكنافة بالمانجو طريقة عمل الكنافة بالكريمة طريقة عمل الكنافة بالصور طريقة عمل الكنافة النابلسية طريقة عمل الكنافة بالمهلبية طريقة عمل الكنافة المصرية طرقة عمل الكنافة الملفوفة طريقة عمل الكنافة بالكاستر طريقة عمل الكنافة بالقشطة بالصور طريقة عمل الكنافة الشعر طريقة عمل الكنافة الشامية طريقة عمل الكنافة للشيف حسن طريقة عمل الكنافة الشرقية
المقادير :-
التارت :-
250 جم كنافة مفرومة – 50 جم سمن
50 جم سكر بودرة
100 جم سيرب ثقيل
الحشو :-
150 جم باستيرى كريم
300 مل عصير مانجو
500 جم مانجو جامدة
طريقة التحضير :-
نحضر طبق ونضع به الكنافة ونضيف لها السمن السائح والسكر ونضعها فى صينية وندخلها
الفرن درجة حرارته 180 لمدة 25 دقيقة ….. بعد ما تطلع من الفرن نضيف لها السيرب
وبعدين نحضر طبق ونضع به الباسترى كريم والعصير ونقلبهم مع بعض ونضيفهم على
الكنافة وبعدين نضع قطع المانجو ونضيف عليهم العصير والباسترى كريم وندخلها الفرن تاخذ
جرتان وقدميها بالهنا والشفا.
الكنافة العثمانية للشيف حسن الكنافة العثمانى للشيف حسن كمال حلويات الشيف حسن طريقة عمل الكنافة العثمانية
الشيف حسن - الشيف حسن كمال - الشيف حسن حلويات - الشيف حسن يوتيوب - الشيف حسن قناة الحياة - الشيف حسن من كل بلد اكلة - الشيف حسن كمال ايس كريم - الشيف حسن كمال قسم الحلويات
المقادير :-
500جم كنافة طازجة – 100 جم سكر
200جم سمن سائح – 200 جم سيرب ثقيل بارد
الحشو :-
الكريمة :-
150جم بسترى كريم بودرة
300مل عصير مانجو
300جم فريش كريم مخفوق
500جم مانجو اسليز
طريقة التحضير :-
نضيف السمن والسكر على الكنافة وبعدين نضعها فى صينية مدهونة بمادة دهنية و ندخها
الفرن لمدة 25 دقيقة لحد ما تأخذ اللون الذهبى الفاتح وبعدين نقطعها مثلثات و نسقيها
بالسيرب .
نحضر الباسترى كريم ونضيف عليه 2 كوب ماء او مانجو او لبن وبعدين نضيف له الفريش الكريم
ونقلبه مع بعض ….. نحضر الكنافة وما بين كل مثلث نضع الخليط السابق والمانجو وبعدين
نزينها من فوق بنفس الخليط وكمان قطع المانجو وقدميها بالهنا والشفا.
الكنافة بالصور الشيف حسن كنافة اسطنبولى للشيف حسن طريقة عمل الكنافة
الاسطنبولى الشيف حسن
طريقة عمل الكنافة بالقشطة طريقة عمل الكنافة بالكريمة طريقة عمل الكنافة بالصور طريقة عمل الكنافة النابلسية طريقة عمل الكنافة بالكاستر طريقة عمل الكنافة بالقشطة بالصور طريقة عمل الكنافة الشعر طريقة عمل الكنافة الشامية طريقة عمل الكنافة للشيف حسن طريقة عمل الكنافة الشرقية طريقة عمل الكنافة الشعرية
المقادير :-
100 مل زيت
500 جم كنافة مفرومة
150 جم سيرب ثقيل
100 جم زبيب – 100 جم بندق
100 جم فراولة – 100 جم مانجو
100 جم موز
200 جم كريم ايكو
طريقة التحضير :-
نقلى الكنافة فى السمن وبعدين نضيف لها شوية سيرب وزبيب وبندق ومانجو وموز وجيلى كولا وبعدين نضعها
فى بولة ونضغط عليها ونقلبها على الناحية التانية ونزينها بالكريم والمانجو والفستق وبالهنا والشفا.
تسلم ايدك ياشيف حسن على كل طرق عمل الكنافة الحلوة دى
ردحذفوبجد احلى حلويات هى حلويات الشيف حسن كمال
كنافة الشيف حسن بجد سهلة اووووى ولذيذة جدااا
ردحذفتسلموا
كنافة حلوووة اوى من الشيف حسن
ردحذفإرسال تعليق