الفراخ الناجتس بالشرح والخطوات المصورة طريقة زى طريقة الشيف يسرى
من برنامج المطبخ
المكونات:
صدور فراخ مخلية و مفرومة فى الكبة (مطحونة)

بصل

ثوم

ملح و فلفل اسود و كمون و بهارات فراخ (ان وجد) ريحان مجفف و زعتر مجفف و رشة قرفة و قرنفل

بقسماط مطحون+ فيجيتار

بيض

دقيق
الطريقة:

- نطحن البصل و الثوم فى الكبة

-نطحن الفراخ فى الكبة ثم نخلط الفراخ مع البصل و الثوم المطحونين

و نضع عليهم البهارات و رشة بقسماط حتى يتماسك لحم الفراخ مثل الصورة





نحضر طبق فية دقيق و طبق فية بيض و طبق فية بقسماط و فجيتار

- نبدا بتشكيل الفراخ ببل الايدى ثم تشكيلها على شكل اقراص او اصابع او مربعات حسب الشكل المرغوب

نضع اقراص الناجتس فى الدقيق ثم ننفضها كويس ثم نضعها فى البيض و نصفيها كويس ثم نضعها فى البقسماط المخلوط بالفجيتار -







- ثم نضع الناجتس بالفريزر على الاقل نصف ساعة حتى تتماسك القشرة الخارجية و لا تتفكك اثناء الفلى



نقلى الناجتس فى زيت غزير و ساخن و عند وضع الناجتس نهدى النار حتى تستوى الفراخ جيدا



ثم ننشلها من الزيت على ورق المطبخ حتى تتصفى من الزيت الزايد ثم تقدم و بالهنا و الشفا

موضوعات مشابهة

طريقة عمل الفراخ الشيف شربينى -طريقة عمل الفراخ المسلوقة - الفراخ الناجتس للشيف يسرى-طريقة عمل الفراخ شيش طاووك -طريقة عمل الفراخ الشاورما الفراخ الشيف يسرى

لأى سؤال او معلومة عايزة تعرفيها بخصوص الموضوع اتركى سؤالك فى تعليق واحنا هيسعدنا الاجابة عليكى بأقصى سرعة موقع عالم ستات وبنات

1 تعليقات

  1. الفراخ الناجتس للشيف يسرى بجد بتاخد العقل مشكورين على المجهود الرائع

    ردحذف

إرسال تعليق

أحدث أقدم